Inspiraci zdarma si můžete dopřát už jen:

[ec id="3"]

Myslete mimo zajeté koleje
středa 23. 2. 22

 

Workshopy od odborníků, kteří vám ukáží, jak přicházet na dobré  nápady,

jak přistupovat a dělat věci jinak, jak objevit a vnést do práce i života  více barevnosti, lehkosti a hravosti. 

Představení PLATFORMY MIMO KOLEJE
O všem, co ke kreativitě patří – rozhovory, příklady dobré praxe, techniky a metody kreativity, ale také tipy na zajímavé výlety.
Nabídka seminářů a programů – rádi vám připravíme přesně takový, který potřebujete.
Rádi píšete? Třeba recenze knih, rozhovory nebo tipy na výlet? Pokud některé z témat souvisí s kreativitou, rádi články na této platformě zveřejníme.

Eva Jakešová
BUDUJ SVOJI ZNAČKU I JAKO ZAMĚSTNANEC – LOVEBRAND

O budování značky se v poslední době hodně mluví, především však v souvislosti s freelancery. Má však smysl si budovat svoji osobní značku, i když pracujete jako zaměstnanec?  Co vám to přinese a jak na to, vám prozradí Eva Jakešová, HR manažerka DM drogerie.

Magdalena Krejčí ODLIŠ SE VLASTNÍMI VIZUÁLNÍMI PRVKY

Pokud si vytváříte svoji značku, chcete, aby byla jasně identifikovatelná, ale také originální, jedinečná. Jak toho dosáhnout? Třeba tím, že si vytvoříte své vlastní vizuální prvky. Jak na to vám poradí ilustrátorka Magdalena Krejčí.

Zdenka Tomaidesová
JAK SI DĚLAT VIZUÁLNÍ POZNÁMKY

Workbook Jak si dělat vizuální poznámky najdete ZDE.

Znáte SKEČNOUTING? Jedná se o zajímavé vizuální poznámky. Kombinace písma a obrázků. Díky nim si mnohem lépe pamatujeme, to, co si poznamenáme. Jak na něho? To vám ukáže Zdeňka Tomaidesová, která se skečnoutingu věnuje, je autorkou několika workbooků a díky ní si osvojíte základy tohoto zajímavého, užitečného a efektivního způsobu zápisu vašich přednášek, plánů na cokoliv nebo třeba výpisků z knih.

Jitka Štádlerová

5 MINUT DENNĚ VÁM MŮŽE ZMĚNIT ŽIVOT

Deník radosti, úspěchů a vděčnosti, spolu s doplňky – samolepkami a taháky na radost, koupíte ZDE. Využijte i sympatickou cenu s kódem MIMOKOLEJE + objednávka nad 1000 Kč má dopravu zdarma.

Nevěříte, že pouhopouhých 5 minut denně vám může změnit život?
Že tak můžete být spokojenější, šťastnější a mít lepší vztahy?
Dokonce i lépe spát a být výkonnější?
Jak na to ? Třeba tím, že si povedete 📓 deník.
Jaký a jak na to vám ráda  prozradím. Vycházet při tom budu nejen z vlastní zkušenosti, ale také z nejnovějších poznatků neurověd.

Šití deníku je náročnější proces, proto jsme ho pro vás zařadili i do dnešního programu, tedy můžete dotvořit to, co jste včera nestíhali.

Radka Prokopová
UŠIJ SI DENÍK

Deník si můžete ušít z toho, co máte doma, nebo si zakoupit KREATIVNÍ BOX , ve kterém najdete všechny materiály + mnoho dalšího.

NAŠI PARTNEŘI

Děkujeme našim partnerům za to, že je tato konference úžasná!

Generální partner

časopis

Partneři

MIMO KOLEJE
Platforma pro kreativitu
v životě i práci

Sledujte nás